18 Şubat 2012 Cumartesi

Ne mi Giyerim?

İşe gidip gelmekle geçen bir hafta sonunda beklenen gün Muhteşem Cumartesi geldi. En sevdiğim gündür kendisi, hasretle bekler, tüm hafta onunla ilgili planlar kurarım. Güneşli fakat soğuk bir Cumartesi ne giymişim paylaşmak istedim. Buyrun bakalım:













Palto: Mango
Kazak: Zara
Çorap: Çorapçı
Çizme: Magza
Çanta: Zara
Kolye/Yakut Yüzük: Kapalıçarşı
Taşlı Yüzük: Tressera

9 yorum:

  1. Kız güzel,kıyafetler güzel daha ne olsun,çok yakışmış hepsi bitanem en yakın zmanda iş yerine de böyle bekliyorum seni :))

    YanıtlaSil
  2. kolye ve yüzük uyumu 10 numara :)

    YanıtlaSil
  3. Dün pentide bu çoraba baktım baktım baktım,alsam mı almasam mı dedim,sonra almadım,şimdi sende görünce nasıl hoşuma gitti,kazak-elbiseyle çok güzel taşımışsın,alsam mı acaba :))

    YanıtlaSil
  4. birçok elbiseyle güzel duruyor al bence=) Teşekkür ederim ayrıca=)

    YanıtlaSil
  5. Kolyene bayıldım, çok şıkk :)

    edankb.blogspot.com
    Bana da beklerim, sevgilerr..

    YanıtlaSil
  6. Thank you for your good comment which is about me and my blog, made me so happy. I will start posting again soon=) thank you again=)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Simge : ) oncelikle bloguma hosgeldin, yorum birakmamissin ( birakilinca yeni bir takipciyi bulmak daha kolay oluyor da ) ama iyi ki profil sayfanda blogunun linki vardi da blogunu boylece bulabildim : ) Neyse uzun zamandir Sultanahmete gidememistim, ustteki paylasimin cok iyi geldi. Bu kiyafet postunda kolyen dikkatimi cekti hemen, cunku yesil rengi de bende var, cok seviyorum : ) Ve de hatlarinla, boyun posunla, sacinla, gulusunle cok guzel birisin : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba=)
      Öncelikle bu güzel yorumun için çok teşekkür ediyor ve ben de sana hoşgeldin diyorum=) Yorum bırakamasam da çok beğendim blogunu ve seni. Takibe aldım doya doya inceleyeyim diye=)tekrardan teşekkür ediyorumm öpüyorumm=) görüşmek üzere

      Sil